La normalització del servei de Renfe a la línia R-4 i R-12, va per dies

Text: Agències

Les dues companyies que operen el servei ferroviari Renfe i Adif, han fet desplaçar fins a Vacarisses més d’un centenar de tècnics que supervisen la normalització del servei a les línies R-4 i R-12 que passa precisament per Castellbell i el Vilar(municipi de la víctima de l’accident).

Segons sembla, en aquests moments no hi ha cap data per la normalització del servei i tot indica que hi ha per dies, ja que cal retirar, primer el comboi accidentant i després les roques i terra que ha caigut a l’esllevissada.

Així que els usuaris hauran d’anar per busos llançadores des de Manresa fins a Terrassa, com a transport alternatiu.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada