Moisès Fainé surt escollit com alcaldable de Castellbell dins la candidatura de Junts per Castellbell i el Vilar

 

Text: junts Per Castellbell/ Fotos Pere Sánchez

Moisès Fainé Sánchez surt escollit en primàries internes com a cap de llista a Castellbell i el Vilar pels comicis municipals del maig del 2019, presentant-se sota la marca de Junts per Castellbell i el Vilar.

Fainé, que va cursar estudis de tècnic en metall de soldadura, des del 2012 és torner fresador a Construccions Metàl·liques Joan Grau, empresa del municipi mateix de Castellbell, on hi va començar a treballar el 2005, passant per diferents àrees.

L’assemblea ha estat conduïda per la seva presidenta local, la M. Cinta Forrellat, i ha comptat amb la presència i les intervencions de l’actual cap de llista de Castellbell i el Vilar, Santi Llopart i de la presidenta comarcal, Ivet Castaño. Els associats i associades assistents han ratificat la seva candidatura per unanimitat.

Fainé ha posat de manifest les seves ganes de continuar treballant per Castellbell i el Vilar, liderant un projecte atractiu, que sigui la millor alternativa pel municipi, a la vegada que ha agraït la dedicació a l’actual cap de llista i la confiança que ha dipositat en ell l’equip del municipi.

 

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada