Editorial: La marató diu molt de tu!!!!

Text: Lilian. Fotos: Particulars

El càncer és una malaltia terrible que a poc a poc va consumint a la persona entre proves mèdiques.

Tot el que coneixes, amistats, famílies, treball, deixa de tenir aquest valor tan preciós que té fins a aquest moment, és llavors quan tractes de lluitar per la vida, d’agafar-te a ella, fent el que sigui necessari, és llavors quan els minuts i els segons es tornen preciosos tractant d’aprofitar tot el temps que puguis i agafar amb totes les teves forces, entre proves mèdiques, medicaments que et mana el metge, paraules d’ànim, tot es torna una lluita.

La teva mirada a poc a poc a canvia, comences a perdre pes, ja no fas les activitats de les que abans gaudies, tot canvia, ara necessites ajuda fins a la tasca més bàsica; no obstant això, cal lluitar contra aquesta malaltia, no sé si té cura, només sé que no és possible rendir-se, s’ha de lluitar fins al final.

Hem de lluitar per un món millor, per un futur, això és possible només amb ajuda mèdica i econòmica. Participem tots en les mesures de les nostres possibilitats en lluitar per aquest món millor per a tots i cada un de nosaltres. No siguem tant egoïstes, i no mirem cap a un altre cantó. Ajudem en tot el que puguem. Tots/es mereixem viure.

 

No al càncer, ja n’hi ha prou!!!

 

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada