Roden una nova sèrie a Castellbell i el Vilar

Text i Fotos: Alba Seguí

Aquest divendres al matí han començat a rodar les primeres escenes de la nova sèrie de TV, produida per MeridiàTV “Mansuet” dirigida per Silvia Capel.

Les localitzacions s’han fet al turó de l’esclexta, situat a Castellbell i el Vilar, i formen part d’una sèrie d’escenes en què es retroben en Mansuet Boxó i el General de l’exèrcit Liberal absolutista, Santos SanMiguel, a una de les darreres batalles abans que el ferrer del Baix Vilar, fos afusellat.

Segons la cap de premsa de la productora Soledat Descarga, la sèrie tindrà 10 capítols i estarà centrada en dues vies de confluència: la vida amorosa de Mansuet amb la seva esposa, Rosa Vacarisses, i l’altre, el General Santos SanMiguel, un militar que per molt que ho sembli “És dialogant i pacifista, però coneix a Mansuet per accident a la ferreria el 1821” durant el primer any del Trieni Liberal .

La trama es més romantica que èpica i no té res a veure amb els fets descrits a la Festa de Resistents 1822, que de fet, Capel va assistir de curiositat el setembre del 2017.

Pel que fa a la localització, Descarga ens diu que A l’Escletxa és el lloc idoni per realitzar aquestes escenes, ja que té la mateixa vegetació de l’època, la resta de localitzacions es faran a l’Hospitalet de Llobregat.

La sèrie s’emetrà la propera primavera a una plataforma de Pagament però no es descarta que també s’emeti en cadena oberta.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada