Desapareix el pessebre que van instalar el grup de caminades saludables.

 

Text: Pere Sánchez / Fotos: Caminades saludables

 

A finals de desembre, el grup de caminades saludables de Castellbell i el Vilar, va fer la darrera sortida de l’any 18, i al mateix temps, van celebrar el Nadal, tal com us vam informar en aquest mitjà. En aquesta sortida, van instal·lar un pessebre de metall a una barraca de vinya del poble.

Aquest dijous 3 de gener, el mateix grup van tornar al mateix lloc, aquest cop acompanyats d’un grup de nens i nenes. La sorpresa va ser majúscula entre els membres del grup, en veure que el pessebre que havien posat en aquell lloc, ja no hi era i que suposadament algú s’ho va endur.

Des del grup de caminades, es demana a tothom que si troben l’esmentat pessebre, que ho tornin al lloc, ja que es va fer amb molta feina i també amb ganes i il·lusió.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada