Castellbell i el Vilar tanca el mes de gener amb una taxa d’atur del 12,49%

Text: Aj. Castellbell i el VIlar

  • L’Ajuntament preveu executar nous plans d’ocupació aquest 2019 que, de moment, inclouran dues contractacions de quatre mesos de durada de suport a la brigada i una plaça de caràcter indefinit de vigilant municipal

Castellbell i el Vilar ha tancat el mes de gener amb una taxa d’atur del 12,49%, una xifra sensiblement més baixa que la resta de municipis del Bages Sud i inferior a ciutats com Manresa o Terrassa. L’Ajuntament continua treballant per incentivar l’ocupació al municipi i aquest 2019 té previst oferir nous plans d’ocupació a través de la Generalitat i la Diputació de Barcelona. El consistori convocarà una plaça de caràcter indefinit de vigilant municipal i, de moment, pot confirmar que oferirà dos contractes de quatre mesos de durada de suport a la brigada municipal.

Club de la feina

El servei local d’Empresa i Ocupació programa cada setmana el Club de la feina en què s’assessora de manera personalitzada els veïns i veïnes que cerquen una oportunitat laboral. El servei també programa cursos de formació de manera regular per promoure l’accés al mercat laboral.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada