L’apunt d’en Pere: Tenim un “Problema”

No votes yet.
Please wait...

Text i foto: Pere Sánchez

Dijous al vespre, un cop més, la Catalunya central, va viure en poc menys de 3 mesos, un segon accident ferroviari en xocar dos trens a Castellgalí.

I aquest cop també es va cobrar una víctima, la Raquel, de 26 anys, natural de Córdova; una vintena de persones van resultar ferides i al moment d’escriure aquesta editorial, hi havia 6 de greus a diferents hospitals.

Aquest accident deixa palès que tenim un problema molt greu a les comunicacions a la Catalunya central, entre la sinistralitat a la Carretera C-55, ara es suma Rodalies, el 20 de novembre hi va haver el primer accident ferroviari al nostre territori en molts anys, on va morir el veí del nostre poble, Luigui Eduardo, a Vacarisses.

Com ja vaig fer esment a l’editorial de novembre, ens trobem amb unes infraestructures zero, tant a la carretera com a la via fèrria que, a ulls de tothom, és de difícil solució.

És hora que els polítics, siguin del color que siguin, s’asseguin a taula, dialoguin i trobin solucions, perquè si això continua, ens trobarem que la situació es cronifiqui i trigui molts anys a tenir tot en condicions dignes del segle XXI.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada