L’autodeterminació no és cap delicte!!

Text i Fotos: Lilian

Aquest diari va ser present ahir a la manifestació que va tenir lloc a plaça universidad. “LLibertat presos polítics” ha estat la consigna més pronunciada ..
Que emocionant va ser sentir vibrar d’emoció a milers de persones quan es van pronunciar els termes autodeterminació i independència.
Va ser una cosa increïble estar a la manifestació de l’autodeterminació i demostrar els espanyols i a tot el que volgués escoltar, que l’autodeterminació no és un delicte.
Va haver-hi esment al judici de la injustícia que s’està duent a terme al tribunal suprem, a Madrid, capital dels fatxes.
Hi va haver un moment, només arribar el cap de la manifestació, a escenari, la gent va llençar les tanques, i va anar a reunir-se amb el seu president. Va ser una cosa bella, bonic, això no passa a Espanya.
Volem als nostres presos polítics lliures de la presó en la qual estan, lliures per poder estar en el poble al qual pertanyen.
No permetem que les paraules i les amenaces dels espanyols i de personatges de pega vestits amb toga, amagats darrera de mentides i falsedats, convertint la justícia en alguna cosa obscè i detestable.
Lluitar per la democràcia no és un delicte, lluitar per la independència no és un delicte,
lluitar per l’autodeterminació no és un delicte, lluitar pel poble no és un delicte.
Un delicte és mentir, enganyar i robar sota el nom d’un partit polític.
Un delicte és enganyar al poble amb falses paraules, amagant la veritat en mentides adornades.
Un delicte és negar a un poble la seva llibertat.
Un delicte és falsejar una notícia a través de mitjans de comunciació.
Ahir vam començar el camí de la republica, és un camí llarg i difícil però en la confiança segura que l’aconseguirem sense cap tipus de violència ni enganys.
Tres partits polítics van reunir una calçotada, dic 45000 persones, la voluntat d’un poble va reunir 200.000 persones.

Fotos:

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada