Junts per Castellbell i el Vilar fa una jornada participativa

Text i Foto: Junts

Des de Junts per Castellbell i el Vilar, estem molt agraïts a tots aquells amics i amigues que el vespre del divendres 1 de Març, ens van acompanyar en una nova jornada participativa, bones idees i una actitud constructiva, són ingredients imprescindibles per obtenir un gran projecte com és el de Junts per Castellbell i el Vilar. Sabem que amb esforç i voluntat farem possible allò que els nostres veïns ens demanen, un canvi que ens retorni a la prosperitat i una gestió eficient que torni el bon rumb al nostre municipi. No ho podem fer sols, us necessitem a tots. Fem-ho.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada