8M: No és No. Ni un pas enrere!!

Text: Laura Novo
Fotos: Particulars

Aquesta tarda, a Barcelona i diferents punts del territori català, milers de persones han sortit al carrer, sota el lema: “Ens aturem per canviar-ho tot“, a la vaga Feminista que estava convocada pels diferents col.lectius feministes, i també per ANC, per la lluita de les desigualtats que actualment pateix la dona,

Segons la Guàrdia Urbana, a Barcelona, han sigut unes 200.000 persones. Hi ha hagut mobilitzacions, i manifestacions a molts punts del territori català.

Èxit brutal d’assistència. Diferents lemes, diferents missatges, però un únic crit: NO ÉS NO. NI UN PAS ENRERE.

Tant a la manifestació (Que el seu recorregut ha sigut per la Gran Via, entre plaça d’Espanya i plaça de Catalunya,) com a la concentració, s’han escoltat càntics i crits feministes, per reclamar una igualtat real entre homes i dones.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada