Editorial: «Juntes plantem cara»

Text Redacció

Foto Portada: Pere Sánchez

Avui 8 de Març les dones celebrem el dia internacional de la dona treballadora, amb una jornada de vaga que esperem que sigui un èxit, el nostre mitjà s’hi ha afegit a la vaga en solidaritat a les companyes del diari que fan el dia a dia.

És una jornada per reivindicar moltes coses envers nosaltres, les dones, en un segle XXI on el paper de la dona resulta molt cabdal a la societat, que està encara lluny de poder equiparar l’igualtat entre dones i homes.

Cada cop veiem més dones en llocs preferents, impensable fa molts anys, deien que el futbol era cosa d’homes però cada cop més hi ha equips femenins a diverses categories. També deien que els homes conduirien cotxes, trens i altres mitjans, però la dona a poc a poc, s’ha anat incorporant. I deien que els homes havien de dedicar-se exclusivament a la política, a poc a poc veiem que dones com la nostra Alcaldessa, o les presidentes del Parlament, fins i tot, del Congreso o del Senado, hi han arribat a presidir.

Per tant, hem arribat molt lluny, però encarà queda molt lluny per arribar al final del camí, que segurament arribarà algun dia. 

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada