Castellbell i el Vilar proposa un mercat de segona mà i fora estocs aquest diumenge

  • A la plaça Barcelona durant tot el matí amb una àmplia oferta de productes als quals se’ls vol donar una segona oportunitat

Castellbell i el Vilar programa aquest diumenge un mercat de segona mà i fora estocs a la plaça Barcelona. Prop d’una vintena de parades se situaran en aquest espai del nucli en què els veïns i veïnes del municipi podran donar una segona oportunitat a tota classe de productes que ja no utilitzen. El públic tindrà al seu abast una àmplia oferta de roba, joguines, material de decoració, complements de la llar, etc.

El mercat funcionarà de les 10 del matí fins a les 2 del migdia i també hi haurà una representació del comerç local amb els darrers productes rebaixats de la temporada. Les inscripcions per participar-hi estan obertes i es poden tramitar a l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar.

Horaris del mercat

El mercat funcionarà de les 10 del matí fins a les 2 del migdia i també hi haurà una representació del comerç local amb els darrers productes rebaixats de la temporada. Les inscripcions per participar-hi estan obertes i es poden tramitar a l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada