El mercat de segona mà/Fora stocks de Castellbell i el Vilar: un èxit

Text, Fotos i Vídeo: Pere Sánchez

Aquest diumenge 17 de març, precisament el darrer de diumenge d’hivern (que ha passat amb més pena que glòria) s’ha celebrat a la plaça Barcelona de Castellbell i el Vilar, el mercat de segona mà/fora stocks, que ha resultat ser tot un èxit.

Des de les 10 fins a les dues del migdia, les parades ja estaven instal·lades a l’indret i durant tot el matí va venir molta gent per comprar o per fer una passejada i donar una ullada, és més, el temps va acompanyar i ha estat l’excusa perfecte per sortir de casa.

Hi havia parades de tota mena, tots de productes de segona mà que potser els faran servir i donar una vida més llarga.

L’alcaldessa Montserrat Badia ens explica en què consisteix aquest mercat.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada