Castellbell i el Vilar adquireix dos nous desfibril·ladors i és municipi cardioprotegit

Text: Ajuntament Castellbell

  • Els dos dispositius s’instal·laran a l’exterior del casal d’avis i a la urbanització de Mas Enric

Castellbell i el Vilar adquireix 2 nous desfibril·ladors aquest abril que s’instal·laran a l’exterior del casal d’avis i a la urbanització de Mas Enric i es confirma com a municipi cardioprotegit. Fins ara Castellbell i el Vilar compta amb dispositius a la zona esportiva i al vehicle dels vigilants municipals i de Protecció Civil. Els desfibril·ladors DEA permeten salvar vides i actuar en casos d’aturades cardíaques.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada