Els Bastoners desafien el mal temps, el diumenge de Pasqua

Text, Fotos i Vídeo: Pere Sánchez.

L’Agrupació de Bastoners de Castellbell i el Vilar, va desafiar el mal temps i va sortir al carrer el diumenge de Pasqua, per oferir als habitants de Castellbell i el Vilar, els seus tradicionals Balls de bastons.

Els Bastoners van actuar el dissabte a la tarda, al barri de Sant Cristòfol, i el diumenge a les 8 del matí, van iniciar el seu recorregut pels carrers del poble, fins a arribar a la Bauma, als volts de les dues del migdia.

A les 12 del migdia van arribar molt puntuals davant de l’Ajuntament, on van ballar alguns balls i van convidar als antics balladors, a ballar amb tota la colla.

No votes yet.
Please wait...

3 Replies to “Els Bastoners desafien el mal temps, el diumenge de Pasqua”

 1. L’única actuació dels Bastoners, les Caramelles s’han perdut a Castellbeell i el Vilar. Menys centralisme en les fotos, la resta de barris també té dret a sortir, després direu si es parla. però no és per menys.

  Rating: 5.0/5. From 1 vote.
  Please wait...
 2. Que surti ballant l’alcadessa demostra que aquest article s’ha fet un clar us electoralista ja que una de les reductores del diari i tertuliana a una emissora de ràdio a Sant Vicenç és a les llistes del PSC, i és qui dóna les ordres a tots vosaltres .

  Rating: 5.0/5. From 1 vote.
  Please wait...
 3. Borràs, Borràs i més Borràs, Castellbell i el Vilar som totes i tots!!

  No votes yet.
  Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada