6 de juny de 2020

Els Bastoners desafien el mal temps, el diumenge de Pasqua

Text, Fotos i Vídeo: Pere Sánchez.

L’Agrupació de Bastoners de Castellbell i el Vilar, va desafiar el mal temps i va sortir al carrer el diumenge de Pasqua, per oferir als habitants de Castellbell i el Vilar, els seus tradicionals Balls de bastons.

Els Bastoners van actuar el dissabte a la tarda, al barri de Sant Cristòfol, i el diumenge a les 8 del matí, van iniciar el seu recorregut pels carrers del poble, fins a arribar a la Bauma, als volts de les dues del migdia.

A les 12 del migdia van arribar molt puntuals davant de l’Ajuntament, on van ballar alguns balls i van convidar als antics balladors, a ballar amb tota la colla.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

3 thoughts on “Els Bastoners desafien el mal temps, el diumenge de Pasqua

  1. L’única actuació dels Bastoners, les Caramelles s’han perdut a Castellbeell i el Vilar. Menys centralisme en les fotos, la resta de barris també té dret a sortir, després direu si es parla. però no és per menys.

  2. Que surti ballant l’alcadessa demostra que aquest article s’ha fet un clar us electoralista ja que una de les reductores del diari i tertuliana a una emissora de ràdio a Sant Vicenç és a les llistes del PSC, i és qui dóna les ordres a tots vosaltres .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: