Els Mossos d’Esquadra denuncien un conductor per portar la matrícula tapada per evitar pagar el peatge de la C-16

Text i Fotos: Mossos

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Central van denunciar administrativament un conductor per tapar i dificultar la lectura i identificació de la matrícula.

El passat 30 de març els mossos van tenir coneixement que un vehicle havia passat pel peatge de la C-16, al terme de Castellbell i el Vilar, amb les plaques de matrícula tapades amb cinta aïllant per tal d’evitar pagar el peatge i ser denunciat.

El Grup de recerca i Documentació de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Central es va fer càrrec de la investigació i el passat 24 d’abril va localitzar i denunciar al titular i conductor del vehicle.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada