L’apunt d’en Pere: On és la senyera?

Text: Pere Sánchez

Aquesta passada setmana Santa, un grup de joves van acudir al Torneig Internacional de la Pau, a Rovereto (Itàlia). Hi van participar dos equips: el Kstellbell Jove, i l’equip cadet del CE Castellbell, que per cert, va guanyar el trofeu al Fair Play, o que és el mateix, “Joc net”.


Una de les imatges que he vist penjat a un vídeo a les xarxes socials, és sens dubte la seva celebració on els jugadors surten tots corrent (diria que uns 25 metres aproximadament) per recollir l’esmentat trofeu i la celebració.
I aquí és on em crida l’atenció, és ben cert que treuen la bandera del poble (A veure si a la propera legislatura en tenim la nova) i atenció:..  dues banderes espanyoles. No discutiré sobre això, però crec que per neutralitat, per lògica, hagués estat també la senyera que correspon al 100% dels catalans.


Dic això perquè entraria en la lògica, de fet la sala de plens de l’ajuntament hi ha 4 banderes, la catalana, l’espanyola, la del poble i l’Unió Europea que demostra la normalitat d’una imatge de neutralitat. Aquest és l’exemple a tenir en compte.
Caldria que els polítics locals expliquessin als de Rovereto que Catalunya és una regió, amb una cultura, una llengua, uns paisatges que et meravellen i què per això, tenim un altre la bandera és la senyera, la de tots els catalans. 

Per tant, on és la Senyera?

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada