El President Quim Torra visita Manresa i encoratja a Valentí Junyent a tornar a guanyar les eleccions

Text: Junts X Manresa

  • El President i el batlle de Manresa han passejat per la fira ExpoBages i s’han fotografiat al costat de l’escultura de Joaquim Amat-Piniella.

El President de la Generalitat Quim Torra ha visitat diumenge a la tarda Manresa i s’ha reunit amb l’alcalde de la ciutat Valentí Junyent i amb la resta de l’equip de Junts per Manresa. La trobada ha servit per tractar diversos temes com les connexions entre Manresa i Barcelona, i la capitalitat esportiva, cultural, política i geogràfica que exerceix la ciutat en el territori de la Catalunya Central.

Junyent ha explicat detingudament a Torra les principals actuacions que ha dut a terme el govern que ha liderat durant 8 anys, com la reducció de l’enorme deute que hi havia a l’Ajuntament, la celebració de la Capital de la Cultura Catalana 2018, la millora dels registres d’ocupació de la ciutat, i la urbanització de la plaça Bonavista, entre moltes altres.

Torra s’ha interessat pels futurs reptes que encara Manresa i ha encoratjat a Junyent a tornar a guanyar les eleccions.

Torra i Junyent han passejat per la fira ExpoBages i el president ha volgut aprofitar la visita a Manresa per fotografiar-se al costat de l’escultura de l’escriptor manresà Joaquim Amat-Piniella, ubicada al davant de la biblioteca El Casino.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada