Aprendre a llençar petards

Text: Protecció Civil Gencat

El proper dilluns 3 de juny, es representaran dues sessions de l’obra de teatre ‘A foc lent’ davant de més de quatre-cents alumnes de cicle superior de primària i de primer d’ESO de les escoles Pare Algué, Oms i de Prat, Sant Ignasi, La Font i La Salle de Manresa.

L’activitat s’emmarca en la campanya de sensibilització ‘Revetlles amb Precaució’ que organitza cada any la Direcció General de Protecció Civil del Departament d’Interior, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa. La campanya vol apropar de forma amena i didàctica els consells de seguretat per a joves a través d’una obra de teatre que explica les anècdotes de tres joves durant la nit de Sant Joan.

L’obra de teatre, escrita i interpretada per la companyia ‘Milnotes’, es representarà davant de més de quatre-cents alumnes repartits en dues sessions. La primera començarà a les 9.30 h i la segona a les 11.00 hores al Teatre Conservatori (C/Mestre Blanch, 4 de Manresa).

A l’inici de l’acte, Creu Roja ensenyarà els consells en cas de cremades o altres lesions. Tot seguit, un representant de la colla de diables de Xàldiga explicarà els diferents tipus i categories de material pirotècnic i com s’han de manipular amb seguretat. Finalment, es farà la representació de l’obra’A foc lent.  

Protecció Civil de la Generalitat reforça la campanya de sensibilització de la revetlla publicant els principals consells de seguretat amb l’etiqueta #revetllasegura als comptes de twitter @emergenciescat, amb més de 242.000 seguidors, i al perfil de facebook www.facebook.com/emergenciescat.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada