La revetlla a la Bauma

Text: Aj. de Castellbell i el Vilar

L’arribada de la Flama del Canigó al Burés a les 7 de la tarda donarà el tret de sortida a la nit més curta de l’any

Aquest diumenge Castellbell i el Vilar prepara una gran revetlla de Sant Joan a La Bauma. Els actes començaran al Burés a partir de les 7 de la tarda amb l’arribada de la Flama del Canigó que serà rebuda amb la ballada de bastons a la plaça de Lluís Companys. Tot seguit es farà un recorregut fins a La Bauma amb la lectura del manifest.

La nit més curta de l’any

L’aparcament de La Bauma serà l’escenari de la nit més curta de l’any. L’arribada de la Flama del Canigó donarà pas al sopar a la fresca a partir de les 9 de la nit. A continuació, hi haurà espectacle de foc, l’encesa de la foguera i música i ball per a tothom a càrrec del músic Jordi Ros. Els actes compten amb l’organització de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de La Bauma.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada