El presos polítics tornaran a les presons catalanes

Presó de Lledoners

Text: ACN

Institucions Penitenciàries preveu fer un dispositiu semblant al d’ara fa un any

El Ministeri de l’Interior preveu traslladar els presos independentistes a presons catalanes en els pròxims dies, un cop el Tribunal Suprem va donar llum verda el passat divendres en constatar que “no existeix cap obstacle” per fer efectiu el moviment. Fonts del Ministeri de l’Interior han assegurat a l’ACN que fer iniciar l’operatiu de retorn primer els Serveis Penitenciaris de la Generalitat han de respondre a Institucions Penitenciàries –òrgan depenent del Ministeri- sobre el centre on es farà el canvi de custòdia d’Oriol Junqueras, Carme Forcadell, Raül Romeva, Dolors Bassa, Joaquim Forn, Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Jordi Cuixart, i a partir d’aquí s’organitzarà el procediment. Les mateixes fonts apunten que el dispositiu previsiblement serà igual que el que es va posar en marxa ara fa un any, quan els presos van ser traslladats a presons catalanes un cop acabada la instrucció del jutge Llarena.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada