Ferrocarrils de la Generalitat comprarà noves unitats de mercaderies.

El Govern autoritza la compra de nou material mòbil per al transport de mercaderies d’FGC

El Govern de la Generalitat, ha autoritzat la compra per part de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de cinc locomotores i 66 vagons per tal de renovar el material mòbil de mercaderies de la companyia i incrementar la demanda d’aquest servei. El transport de mercaderies prestat per FGC té un impacte molt important en l’economia del país i, en particular, a les comarques del Baix Llobregat i el Bages, així com permet fomentar el transport sostenible en el sentit d’afavorir el transport per ferrocarril versus el transport per carretera.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada