Tres detinguts a Manresa per colpejar un jove i robar-li la cartera i el telèfon mòbil

Text: Redacció

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home i dues dones, d’entre 21 i 32 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori i intimidació. Els fets van tenir lloc diumenge passat, cap a quarts de set del matí, a la plaça Valldaura de Manresa, quan el jove estava esperant l’autobús. La policia va rebre l’avís d’un testimoni, que va relatar que tres persones s’havien acostat a la víctima i li havien fet cops de puny a la cara. Quan la policia va arribar al lloc dels fets, va comprovar que la víctima tenia diverses ferides a la cara i la camisa trencada. Segons el relat del jove, els autors del robatori l’havien colpejat i, després, li havien sostret la cartera i el telèfon mòbil. Mentrestant, una altra patrulla va localitzar els tres presumptes autors i els va detenir. La mateixa víctima els va reconèixer com els autors de l’agressió. A més, un d’ells duia la cartera robada.

Tots tres han quedat en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del Jutjat d’Instrucció de Manresa.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada