Ja són aquí les Festes del Carrer de Viserta!!

Text i Fotos: Joan Pozo

Enguany, torna a Monistrol, una nova edició de la més que centenària Festa del Carrer de Viserta els dies 13 i 14 de juliol. Un ample ventall d’activitats per a totes les edats, engloben un programa, que seguint els tradicionals cànons de la Festa, ha el·laborat la Comissió amb la millor de les intencions. Un cap de setmana festiu, familiar, és el que ofereix per a tots, veïns i visitants, el barri de Viserta.

Aquest any, entusiasmats de nou per la recuperació, ja fa un any, d’un antic costum, sota el guarniment dels carrers i junt a la presència dels Gegants de Viserta, comptarem amb la participació musical de la “Banda dels Gegants”, formació d’orquestra de 8 músics, que faran les delícies de tots els assistents i amenitzaran les típiques passades, donant un ennaltiment a la celebració i un toc encara més alegre i festiu. No us ho perdeu, us encantarà!!!

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada