El president Torra agraeix als municipis que van acollir “Liceu a la Fresca”

Text: Gencat /Foto: Jordi Bedmar

El president de la Generalitat, Quim Torra, va assistir aquest dijous 18 de Juliol, a l’acte d’agraïment als alcaldes i alcaldesses catalans que han acollit esdeveniments relacionats amb el projecte Liceu a la fresca, que s’ha celebrat al Gran Teatre del Liceu. Durant la seva intervenció el cap de l’Executiu ha agraït la iniciativa del Liceu a la fresca que va néixer la temporada 2014-2015 amb la voluntat d’acostar l’òpera a tots els públics portant funcions del Liceu arreu de Catalunya a través de retransmissions a places de pobles i ciutats. “Tenir un país viu i cohesionat passa perquè la música i l’òpera arribin a tot el país”, ha conclòs.

Entre els Ajuntaments presents hi havia el de Castellbell i el Vilar.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada