7 de juliol de 2020

El cinema és l’eix temàtic de la Festa Major de Castellbell i el Vilar enguany

Text: Aj de Castellbell i el Vilar

  • Del 12 al 18 d’agost el municipi programa una àmplia oferta d’activitats pensada per a tots els públics
  • Durant tota la setmana es gravarà un vídeo dels actes de Festa Major que es projectarà el darrer dia

Castellbell i el Vilar ho té tot a punt per viure una Festa Major que aquest any té el cinema com a eix temàtic. El municipi estrenarà la festa dilluns de la setmana vinent i els actes acabaran el diumenge 18 d’agost en què cada jornada estarà dedicada a una temàtica diferent: musical, far west, terror, acció o comèdia, entre d’altres. L’estrena es farà a partir d’un taller de cinema i efectes especials a càrrec de Gabriel Casanova, l’acampada jove Cherokee i el pregó infantil.

El municipi ha estat escenari de nombrosos rodatges de sèries i pel·lícules i és per aquest motiu que s’ha escollit el cinema com a fil conductor. Una de les activitats de la Festa Major serà un recorregut pels diferents espais en què el municipi ha estat protagonista.

Actes tradicionals

La Festa Major manté els actes tradicionals i programarà una nova edició del correfoc amb la Colla de Diables Els Tronats de Monistrol de Montserrat, del correaigua i aquest any recupera l’acte de proclamació de la pubilla i l’hereu que se celebra cada dos anys. El ball de Festa Major anirà a càrrec de l’Orquestra Rosaleda, dissabte, mentre que divendres el públic jove podrà gaudir del passatge del terror i el concert del grup El Quinto carajillo, que es completarà amb el DJ This IS. L’oferta musical també inclourà SuperPOP, una festa dels vuitanta i noranta amb el DJ Cabaret. En paral·lel, la fàbrica del Burés acollirà el concert del grup bagenc RuBBerSoul, de tribut als Beatles, dimarts a la nit. La fàbrica serà ambientada per a l’ocasió. Abans del concert Ceps i Manduca proposa un sopar al més pur estil britànic amb propostes culinàries angleses. Aquest any el pregó tindrà com a protagonistes els jugadors del Futsal i l’equip de veterans.

Proposta de teatre i karakoe

Un dels plats forts del programa serà la programació del cabaret polític Les Variacions Bilderberg, dirigit per Joan Maria Segura i amb textos d’Oriol Grau. És una producció de la Sala Trono de Tarragona que aviat es podrà veure a Barcelona. Dijous la nit s’arrodonirà amb el Karaoke Gin, un espai per cantar les últimes novetats discogràfiques amb una àmplia oferta de gintònics i mojitos.

Més actes

Diumenge es posarà el punt i final a la Festa Major amb la sardinada popular, les havaneres amb el grup Ultramar i la projecció de la pel·lícula que resumirà els actes de tota la setmana. El programa també inclou nombroses activitats esportives que inclouen tornejos de tennis, inflables aquàtics, escacs, caminada canina, submarinisme, petanca i una proposta familiar de boles i làser tag.

A partir de dimarts i durant tota la setmana es podrà veure l’exposició fotogràfica Macro Extrem de Sergi Roca en què es podran veure insectes i aràcnids.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: