FCG celebra 40 anys amb la mirada posada en els reptes de la mobilitat del futur

TEXT: ACN

Vídeo: FGC

Foto Portada: ACN

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha celebrat 40 anys amb la mirada posada en els reptes de la mobilitat del futur i amb la voluntat de fer “un salt d’escala”. “No hem de tenir por als canvis si volem tenir èxit”, ha dit el president d’FGC, Ricard Font.

A l’acte de commemoració de l’aniversari de l’empresa pública catalana que s’ha celebrat aquest dijous a la tarda al Palau de la Generalitat. Font ha afirmat que la pròxima dècada serà la de la mobilitat sostenible, col·laborativa i digital enfocada a reduir l’impacte mediambiental i ha assegurat que FGC té la capacitat per afrontar aquests canvis. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha defensat que FGC és una “estructura d’estat” i ha “d’esdevenir l’operador ferroviari del país”. “Estem preparats per fer-ho”, ha assegurat. Per la seva banda, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha reivindicat la “feina ben feta” d’FGC.

A l’acte, s’ha recordat que el 5 de setembre de 1979 es va signar el decret de creació de l’empresa, la primera companyia pública de la Generalitat creada després de la dictadura franquista.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada