El Castellvilarenc Fèlix Noguera, nou gerent general d’ “El Periódico de Catalunya”

Substitueix Joan Alegre, que inicia un nou repte professional

El grup Prensa Ibérica ha nomenat Fèlix Noguera( Nascut a Castellbell i el Vilar) gerent general d’ “El Periódico de Catalunya” dins dels plans de renovació de l’estructura directiva del rotatiu que s’han posat en marxa després de l’adquisició del Grup Zeta.

Segons ha informat el nou propietari de la capçalera barcelonina. Noguera, que és actualment director general de Gestió de Prensa Ibérica a Catalunya, va estudiar Ciències Empresarials i acredita una dilatada trajectòria en diversos mitjans catalans des que el grup va adquirir el diari ‘Regió 7’, amb seu a Manresa. Noguera substitueix en el càrrec Joan Alegre, que assumeix nous reptes professionals després d’una llarga etapa al Grup Zeta.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada