01/06/2020

Habemus sentència

Text : redacció

Foto Portada: Arxiu Tribunal Suprem

L’exvicepresident Oriol Junqueras ha estat condemnat a 13 anys de presó i 13 d’inhabilitació per delicte de sedició amb malversació. Els exconsellers Raül Romeva, Jordi Turull i Dolors Bassa a 12 anys de presó i d’inhabilitació per sedició i malversació. L’expresidenta del Parlament Carme Forcadell a 11 anys i mig de presó i inhabilitació per sedició.

Els líders socials Jordi Sànchez i Jordi Cuixart a 9 anys de presó i inhabilitació per sedició.

Per la seva part, els exconsellers Santi Vila, Meritxell Borràs i Carles Mundó han estat condemnats només pel delicte de desobediència a una multa de deu mesos amb una quota diària de 200 euros. Estatran inhabilitats durant un any i vuit mesos.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: