La FEDAC presenta el pla d’innovació #avuixdemà2024

Text: Fedac

Com ha de ser l’escola del segle XXI? Podem afrontar els reptes del segle XXI amb el sistema educatiu del segle XX? Com volem que siguin les persones i el món del segle XXI? Aquestes són algunes de les preguntes que les 24 escoles FEDAC de Catalunya s’han plantejat i a les quals volen donar resposta amb el pla d’innovació educativa #avuixdemà2024.

Per presentar aquesta proposta de transformació profunda de l’escola, la FEDAC organitza aquest dissabte 16 de novembre de 9.30 h a 14.30 h la jornada #avuixdemà2024.

L’acte té lloc simultàniament a quatre seus (FEDAC-Amílcar a Barcelona,FEDAC-Cerdanyola, FEDAC-Manresa i FEDAC-Sant Narcís, a Girona). Al llargdel matí del dissabte, mestres SPEAKERS de les 24 escoles FEDAC presentaran els elements més innovadors del projecte #avuixdemà2024, com són les respostes als reptes per potenciar els talents dels alumnes, descobrir el lideratge interior, educar per a una vida plena o desvetllar la consciència planetària per viure el bé comú.

Els assistents també podran participar en TALLERS D’EXPERIÈNCIES D’ÈXIT, amb dinàmiques obertes amb mestres i alumnes de la FEDAC.

L’acte és obert a tota la comunitat educativa en general, així com a totes les persones interessades a conèixer i experimentar en primera persona el projecte #avuixdemà2024.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada