Ja és nadal a Monistrol

Text i Fotos: Més Monistrol

Avui l’associació Fem Més Monistrol, ha inaugurat l’exposició de pessebres a la coneguda botiga fruiteria Rosa Mari. També podeu visitar el pessebre de la Llar.L’associació, aquest Nadal, te dues propostes per Monistrol: l’exposició de pessebres, amb la col·laboració dels pessebristes d’Olesa, sense ells això no hagués sigut possible; els beneficis de l’exposició seran per ells.

També fem el segon concurs de balcons, animeu-vos a participar.Aquests primers dies obrirem l’exposició, de 10h a 13h, aquest cap de setmana obrirem durant tot el dia. Us convidem a la fira de Nadal que aquest cap de setmana es celebrarà a Monistrol de Montserrat , amb un munt de sorpreses.

Fem un Més Monistrol,
Fem poble,
Fem Nadal,
Fem Més comerç.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada