Pessics del primer premi de l'Extra de Nadal de l'ONCE cau a Catalunya

Text i Foto Portada: ONCE

El Extra de Nadal de la ONCE ha repartit 23 milions d’euros en els seus premis majors en localitats de Catalunya, Canàries, Andalusia, Comunitat Valenciana, Madrid, Euskadi, Extremadura i Galícia, en el sorteig, celebrat en el matí d’avui.

El primer premi de l’Extra de Nadal de l’ONCE ha repartit a Catalunya vuit milions d’euros, en 20 cupons premiats amb 400.000 euros cadascun. D’ells, quatre milions han anat a Barcelona, on la venedora de l’ONCE Marina de Julián ha venut 10 cupons premiats. Quatre milions han portat la il·lusió de l’ONCE al Prat de Llobregat, on el venedor David Figuera ha venut també 10 cupons premiats.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada