Demanen retirar dues xemeneies d'uralita.

Text i Foto portada: Pere Sánchez

L’Associació Amics de l’església de la Bauma, ha demanat a l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, que aprofitant que es fan obres de la primera fase, es retirin les dues xemeneies que son d’Uralita,ja que contenen substàncies altament cancerígens.

La mateixa associació demana que, aprofitant la retirada de material exposat a la mateixa zona, s’aprofiti per retirar les xemeneies existents, deixar la coberta nova d’elements que no formen part de l’estructura inicial de l’església i evitar despeses innecessàries en un futur.

Segons sembla, l’esmentada associació, està en desacord amb el Director de l’obra que va respondre a un funcionari municipal de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, que les dues xemeneies no es poden retirar perquè són fora del pressupost inicial (resum de pressupost Substitució de Desguassos Fibrociment per valor total de 5.971,09€).

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada