El Patronat de Montserrat denuncia l'obertura d'una via d'escalada sense permís

Text: Redacció
Foto Portada: Arxiu ACN

Des del parc natural recorden que cal una autorització prèvia

El Patronat de la Muntanya de Montserrat ha denunciat, a través de les xarxes socials, l’obertura d’una via d’escalada a la Roca Foradada. La via, difosa a través de les xarxes socials pels seus creadors i batejada com a ‘Ma Àngels Albert’, hauria estat oberta el passat 14 de gener. Des del Patronat recorden, en la mateixa piulada, que per obrir, equipar, restaurar o reequipar vies d’escalada cal una autorització prèvia. L’entitat ha informat dels fets al cos dels Agents Rurals per tal que procedeixin a la seva desequipació.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada