L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar aprova el projecte d’urbanització de la Vall de Montserrat

Text: Aj Castellbell i el Vilar
Foto Portada:Google view Street

El consistori preveu licitar les obres durant aquest 2020 i poder executar les tasques d’asfaltatge, enllumenat públic i clavegueram a les urbanitzacions de Gall Pigat, El Prat i Mas Astarrós l’any 2021

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha posat fil a l’agulla per solucionar la manca de serveis bàsics a la urbanització de la Vall de Montserrat. El consistori ha aprovat definitivament el text refós del projecte d’urbanització de la Vall de Montserrat que inclou les tasques d’asfaltatge, enllumenat públic i xarxa de clavegueram.

L’Ajuntament preveu poder licitar les obres durant aquest 2020 i la intenció és executar els treballs a partir de l’any vinent(2021).

Àrea de 400 parcel·les

La urbanització Vall de Montserrat compren una extensa àrea de 400 parcel·les que inclou les urbanitzacions de Gall Pigat, El Prat i Mas Astarrós que tenen pendents els serveis bàsics que el projecte pretén esmenar.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada