BBVA aclareix el futur de l'oficina a Castellbell.

Text: Pere Sánchez 

Fa unes setmanes, usuaris del BBVA, van rebre un missatge en el qual la seva oficina a Castellbell i el Vilar, tancaria portes a partir del 16 de Febrer. 

El mateix BBVA ens ha aclarit que la oficina no tancarà portes, sí no que, és un canvi de model. En comptes de ser una oficina amb l’estructura habitual (director, gestors,…) passa a ser una gestió a través d’un agent.

Aquest servei es prestarà al mateix local, per tant, no cal que els veïns de Castellbell es desplacin. De totes les maneres el caixer automàtic es mantindrà al mateix local. 

Fonts del BBVA, han dit que, en breu s’enviarà als seus clients castellvilarencs els horaris que seran prou amplis per atendre les necessitats de la població

En quan a l’avís que van rebre els clients, l’entitat financera aclareix que no es va enviar a persones que no tenen l’oficina de Castellbell com a principal, que en tenen més d’una. Qui sí la té com a principal, ja ha rebut comunicació amb les dades de l’agent, la ubicació i refermant que continuaran prestant servei a Castellbell.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada