Mor als 61 anys la regidora sallentina Rosa Argelaguet

Text:Redacció foto Portada :Twitter

La directora de l’Escola Superior d’Enginyeria de Manresa (UPC Manresa), Rosa Argelaguet, ha mort aquest dijous als 61 anys. Segons ha avançat Nació Manresa i ha pogut confirmar l’ACN, Argelaguet va patir un ictus la setmana passada però no se n’ha pogut recuperar.

L’alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, municipi on va ser regidora del PSC durant dos mandats i mig, s’ha mostrat consternat per la notícia. Actualment, era regidora de Junts per Catalunya a l’oposició.

A l’Ajuntament de Manresa també va ser regidora d’Universitats del 2003 al 2007.

De la seva etapa professional, en destaca la seva expertesa en el camp de l’enginyeria de sistemes. De fet, va ser una de les principals impulsores del grau en Enginyeria de Sistemes TIC, únic a l’Estat.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada