El Festival Cant Coral Catalunya Centre 2020, ja té dates.

Text: Capella Música Burés
Foto Portada: arxiu Pere Sánchez

El proper mes de juliol Castellbell i el Vilar conjuntament amb Puig-reig serà escenari del Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre, una cita cultural imprescindible que aquest any arriba a la 41a edició.Enguany els concerts de cant coral, se celebraran del 15 al 18 de juliol.
El festival Internacional Cant Coral Catalunya Centre, compta amb un important recorregut i al llarg de la seva història ha tingut la participació de cors de reconegut prestigi internacional.

Els organitzadors ja han obert les inscripcions perquè cors d’arreu del món vinguin a participar d’una experiència inoblidable que barreja cultura, relacions humanes i oci a l’entorn. Durant uns dies intensos és podrà gaudir d’un festival de gran nivell, essent els cantaires els protagonistes, que a part d’actuar als concerts, podran gaudir dels principals atractius turístics de Catalunya: visitar Barcelona, la Costa Brava, la muntanya de Montserrat o l’important patrimoni romànic i històric de la Catalunya interior.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada