Castellbell i el Vilar pendent d’un possible cas de Coronavirus

Text i fotos : Ajuntament Castellbell

Castellbell i el Vilar està pendent d’un possible cas de coronavirus d’una persona del propi entorn del municipi i que, aquest matí, al presentar símptomes i posar-se en contacte amb el departament de Salut està a l’espera de rebre els resultats de la prova. El consistori està en contacte permanent amb els veïns i veïnes i vol donar un missatge de tranquil·litat a l’espera de conèixer els resultats de les proves.

Mesures de prevenció

Aquest divendres l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha aprovat un decret d’alcaldia a través del qual s’ha decidit mantenir l’activació del Pla DUPROCIM en fase d’emergència. El consistori manté les línies de telèfon actives per respondre a qualsevol petició d’informació a través dels números 93 834 03 50 o bé al 93 828 20 20 i demana que qualsevol persona que tingui símptomes del coronavirus es posi en contacte amb el departament de Salut a través del 061 o bé del 112.

L’Ajuntament fa una crida a la responsabilitat ciutadana i demana als veïns i veïnes que es quedin a casa i no surtin si no és per una situació urgent. Finalment, es demana a tota la ciutadania sentit comú i que consulti les fonts oficials i segueixi les recomanacions i mesures adoptades per part de les autoritats, tant de l’Estat com de la Generalitat.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.