13 de juliol de 2020

Es tripliquen els casos per coronavirus en un dia a l’ Hospital de Manresa

Text: Redacció

A l’Hospital de Manresa hi ha 10 persones ingressades amb coronavirus, una xifra que triplica la d’aquest dilluns, quan hi havia tres. A banda, fonts de l’hospital han confirmat que, al centre, hi ha més persones ingressades pendents dels resultats. Althaia té 57 professionals sanitaris confinats per haver estat en contacte amb algun pacient amb coronavirus i, entre ells, un dels treballadors també ha donat positiu a la prova. L’Hospital està posant en marxa plans de contingència per fer front al coronavirus i continuar prestant els serveis que realitza habitualment. Es prioritzen les urgències i s’han desprogramat les intervencions quirúrgiques no urgents. A més, un centenar de treballadors d’Althaia està fent teletreball des de casa.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: