L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar aprova un paquet inicial d’ajudes a les famílies

Text: Aj Castellbell i el Vilar

Les taxes de les activitats extraescolars queden suspeses fins que es recuperi el servei

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar ha aprovat un paquet inicial de mesures per ajudar els veïns i veïnes del municipi a minimitzar al màxim els efectes perjudicials que provoca la propagació del coronavirus Covid19. El consistori suspendrà la taxa de l’Escola Bressol Municipal del proper mes d’abril fins que es restableixi el servei i abonarà la part corresponent del mes de març. També aturarà el cobrament de les quotes de les activitats extraescolars fins que es recuperin.

IBI i impost de vehicles

Pel que fa a l’IBI i a l’impost de vehicles, l’Ajuntament té cedida la gestió tributària a l’Organisme Autònom de la Diputació de Barcelona. S’ha demanat a Gerència, amb la col·laboració de la Direcció de serveis d’Assessoria Jurídica, Gestió tributària i Recaptació de la Diputació de Barcelona, i s’està analitzant el contingut tributari dels Reials decrets que avui s’han publicat. El consistori està pendent de les mesures que prendrà l’organisme. Des de l’ORGT s’estudien les modificacions normatives aprovades recentment per poder prendre les mesures que afecten el procediment tributari de forma correcte.

Finalment, l’Ajuntament estudia habilitar una línia d’ajudes al comerç local i als professionals autònoms amb seu social a Castellbell i el Vilar.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada