Detinguts per trencar el confinament i alterar l’ordre

Text: Redacció

Els fets van passar al barri de la Bauma a Castellbell i el Vilar

Aquest cap de setmana, es van produir uns fets lamentables al barri de la Bauma (Castellbell i el Vilar). Un reduït grup de persones van protagonitzar entre ells problemes de convivència (baralles, alteració ordre públic i trencament de confinament pel Coronavirus Covid-19).

Els fets van passar divendres 20 de març a la tarda i es van repetir dissabte 21 a la nit i va caldre la intervenció de Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Municipal que va acabar detenint 3 persones, que van passar a disposició Judicial aquest diumenge. El jutge després de perdre’ls declaració, els va deixar en llibertat amb càrrecs.

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, manté converses amb els comandaments dels Mossos per fer saber el gran malestar del veïnatge, a més demanarà més presència policial al poble.

També per evitar que es repeteixin fets com aquests, l’Ajuntament presentarà diligències de les actuacions realitzades per la Guàrdia Municipal a Fiscalia perquè es puguin personar com acusació particular.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada