03/06/2020

Creix el nombre d’altes a la fundació Althaia de Manresa pel Covid-19

Text Redacció
Foto Portada: ACN

La Fundació Althaia informa de 9 noves morts als centres sanitaris de Manresa en les últimes 48 hores, el que eleva la xifra total a 71 defuncions des de l’inici de la pandèmia. A l’altre costat de la balança destaca l’alta hospitalària a un total de 70 pacients( al mateix període), el que situa la xifra acumulada d’altes en 198.

A hores d’ara continuen ingressats als hospitals de la ciutat un total de 284 persones per infecció de covid-19.

Althaia emetrà missatges d’ànims a professionals i pacients a les pantalles de les habitacions de l’Hospital de Manresa

La Fundació Althaia de Manresa ha engegat una campanya per tal que la ciutadania pugui fer arribar missatges de suport als professionals sanitaris i pacients ingressats a l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Utilitzant el hashtag #posemhiparaules, demanen que s’enviïn cartes, poemes i dibuixos a través de les xarxes socials.

Les mostres de suport rebudes, expliquen des de la fundació, s’emetran per les televisions de les habitacions per tal que tant les persones que estan ingressades com el personal sanitari les puguin veure.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: