03/06/2020

L’ ajuntament vol felicitar els aniversaris dels nens i nenes de Castellbell i el Vilar

Text i Foto: Aj Castellbell i el Vilar

És una iniciativa dels voluntaris de Protecció Civil i dels vigilants municipals

Amb motiu de la situació actual de confiament des de Castellbell i el Vilar s’impulsa una campanya per felicitar tots els infants que aquests dies celebrin l’aniversari. Amb la voluntat de fer més amè el confinament, els voluntaris de Protecció Civil i els vigilants municipals porten a terme aquesta acció.

Totes les famílies que vulgueu tenir aquesta felicitació tan especial per als vostres infants entre 2 i 12 anys, cal que contacteu amb Protecció Civil uns dies abans de la data assenyalada a través del telèfon 93 828 20 20.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: