03/06/2020

S’ allarga l’ estat d’ alarma fins el 26 d’abril.

Text: Redacció
Foto Portada: Arxiu Pere Sánchez

El govern espanyol, ha decidit prorrogar dues setmanes més l’estat d’alarma i allargar-lo fins al 26 d’abril. Sánchez ha pres la decisió aquest dissabte 4 d’abril després de consultar el comitè científic sobre l’evolució de la pandèmia de coronavirus i un cop Espanya ja suma prop de 12.000 morts i 125.000 infectats( A Catalunya hi ha 2508 morts i 24.734 persones infectades).

El president espanyol està informant d’aquesta segona pròrroga de 15 dies als principals portaveus i també a la població en un missatge televisat, per informar-ne que sol·licitarà al Congrés la pròrroga de l’estat d’alarma.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: