26/04/2024
Joves i Conducció és un concurs de relats, fotografies i vídeos adreçat als joves de 14 a 18 anys, que organitza el RACC i que treballa aspectes de la seguretat viària.

– Aquest any a l’acte del lliurament de premis se celebrarà un concurs interactiu sobre el projecte “Joves i Conducció: un dret i una responsabilitat” on el guanyador s’endurà un Samsung Gear 3

Joves i Conducció 2016A poc més d’un mes de la finalització del concurs 617 estudiants de Catalunya participen a la novena edició del concurs Joves i Conducció, una xifra que creix dia a dia. Enguany s’han pujat 291 treballs relacionats amb la seguretat viària, en format fotografies (125), relats (121) i vídeos (52).

En aquesta edició els organitzadors volen convidar a tots els centres escolars que hi participen al lliurament de premis que se celebrarà durant la primera quinzena de juny. A més, durant l’acte se celebrà un concurs interactiu amb preguntes sobre el projecte “Joves i Conducció, un dret i una responsabilitat”, on el guanyador s’endurà un Samsung Gear 3.

Joves i Conducció és un concurs de relats, fotografies i vídeos adreçat als joves de 14 a 18 anys, que organitza el RACC  i que treballa aspectes de la seguretat viària.

Els estudiants de secundària poden participar fins el 29 d’abril i durant aquesta edició hauran de presentar els seus treballs relacionats amb les següents tres temàtiques:

  • Valors i conducció: Quins valors associem a la mobilitat?
  • Distraccions i noves tecnologies: Com han de conviure mobilitat i connectivitat?
  • Gènere i conducció: Hi ha una manera femenina i una manera masculina d’entendre i de viure la mobilitat i la seguretat viària?

Hi poden participar els estudiants de secundària, batxillerat i cicles formatius de forma individual o en grup de màxim 3 persones, només s’han de donar d’alta a la web del concurs www.jovesiconduccio.cat i un cop formalitzat el registre ja podran penjar els seus treballs fins el 29 d’abril.

Els estudiants hauran de comptar amb el suport del seu professor, ja que serà l’encarregat d’engrescar-los i de treballar conjuntament les temàtiques proposades.

Els guanyadors opten a premis com GoPros o iPods i un viatge a Port Aventura per a tota la classe. També hi ha premi per al professor/a més motivador, qui hagi engrescat a un gran nombre d’alumnes i qui hagi aconseguit que creïn treballs de qualitat, guanyarà un pack “escapada relax” per a dues persones.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.