26/04/2024
El moment que tothom esperava s’ha produït a 1/4 de 9 del vespre quan els jugadors de l'equip benjamí del CE Castellbell, que l'any vinent (Setmana Santa) participaran en el torneig de La Pau, (a Rovetto, Itàlia), han estat els encarregats de fer l’encesa de les llums de nadal dels carrers del poble, acompanyats de l'alcaldessa Montserrat Badia i els regidors de l' equip de govern.

Text I Fotos: Pere Sànchez

Encen el nadal 2016_!.jpg

Aquest dimecres 7 de desembre, Castellbell ha inaugurat la il·luminació nadalenca dels carrers del municipi amb un acte festiu que s’ha fet a la plaça Lluís Companys del Burés, on hi ha hagut molta assistència de públic.

L’acte l’ha iniciat tres patinadores del Club patins Manresa que amb les seves piruetes han fet gaudir al públic. Seguidament, la Coral «Nou Horitzó» ( Que en els 42 anys, que ininterrompudament han dedicat a l’educació amb infants i joves a través de la música, la cultura i el lleure. A part de fer gran quantitat d’altres activitats, com participar també el programa Oh, Happy Day de TV3. Però mai amb la Coral Al Vent.), on ha ofert nadales conegudes com: «Jingle Bells», «Les dotze van tocant» entre d’altres, i han cantat de manera conjunta amb el públic.

encen-el-nadal-2016_2

Després va actuar la monistrolenca Núria Masip, amb la nadala «Noel», acompanyada d’una petita coreografia de dues noies i que el públic ha aplaudit.

El moment que tothom esperava s’ha produït a 1/4 de 9 del vespre quan els jugadors de l’equip benjamí del CE Castellbell, que l’any vinent (Setmana Santa) participaran en el torneig de La Pau, (a Rovetto, Itàlia), han estat els encarregats de fer l’encesa de les llums de nadal dels carrers del poble, acompanyats de l’alcaldessa Montserrat Badia i els regidors de l’ equip de govern.

encen-el-nadal-2016_4

I per acabar, han actuat la companyia «Anem de Canto» de Sant Joan de Vilatorrada, que han interpretat dues peces del seu musical «Brillantina» (que ja ens van deleitar diumenge al Casino Borràs), un cop més el públic ha quedat meravellat.

encen-el-nadal-2016_3encen-el-nadal-2016_5

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.