19/04/2024
Seran mesos apassionants, perquè serà d’una manera un altre que sabrem: les candidatures, els seus programes electorals i els partits o organitzacions polítiques que hi concorreran

Text: Pere Sánchez

El dimarts vinent dia de Sant Esteve, faltaran exactament 5 mesos perquè els Castellvilarencs i Castellvilarenques siguin cridats novament a les urnes, aquest cop per escollir qui ha d’agafar les regnes de l’Ajuntament.

A hores d’ara, només tenim un candidat oficial, el de Junts Per Castellbell, però ja de cara a les setmanes vinents i mesos del 2019, anirem coneixent els altres candidats.

Seran mesos apassionants, perquè serà d’una manera un altre que sabrem: les candidatures, els seus programes electorals i els partits o organitzacions polítiques que hi concorreran, per tant seran pocs mesos que encara que no coneixem ja s’estan preparant de cara la cursa final i serà el mateix elector qui haurà de decidir el futur de Castellbell i el Vilar.

5 mesos que s’aniran volant amb el temps, i durant aquest període, abans que es facin públics els candidats, ja fa temps que la rumorologia sobre noms de candidats es van escampant, això és una cosa la més normal en totes les eleccions, però un cop dissipat i se n’oficialitzi els candidats/candidates, serà el moment que la cursa començarà de debò.

De moment en tenim un a la Pole Position, esperant els altres i amb molta paciència, a les boxes els altres ja els tenen a punt i aviat els trauran.

Que tingueu un bon Nadal i un bon 2019…

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.