26/04/2024

Aquesta diumenge 14 d´abril , a les 18h, al Casino del Borràs i amb mitja entrada i l’assistencia de l’alcaldessa Montserrat Badia i el regidor de Cultura Ferran Valdes, la Agrupació Teatral i Cultural de Castellbell i el Vilar, ha estrenat la obra de teatre: “El foc sota la pell”, sota la direcció de Pere Anton LaPeña.
Aquesta obra de teatre tracta sobre l’amor, sobre els sentiments, com cadascu veu, sent i viu l’amor desde la seva visió, desde la seva perspectiva, a la seva manera. Ens mostra una visió de realitats que passen en el nostre dia a dia.

A la obra de teatre podem veure varietats de tipus d’amor:
Amor d’una mare, cap al seu fill cec ,aquesta que ja és molt gran, que estima amb bogeria, pero que també se sent molt culpable amb els temors del que pugui passar quan ella ja no hi sigui en aquest món.Amor d’una infermera, que ho dona tot per la seva feina, que ajuda als altres, desde l’amor incondicional.Amor de parella, amb les seves petites crisis, amb els seus alt i baixos i amb petites dificultats de sentiments i situacions que poden sorgir de manera inesperada.


Amors que poden nèixer de petits moments inesperats i ue es viuen amb molta intensitat.Una serie de situacions, on els sentiments son els protagonistes.Molts cops l’amor i els sentiments més bonics poden arribar i sorgir quan menys t’ho esperes. Cada instant s’ha d’aprofitar. Si tenim els 5 sentits i els ulls ben desperts, podem entreveure i sentir un munt de sentiments de tot tipus que produeixen moments unics, preciosos, màgics, etc..

Fotos Pere Sánchez
Una obra de teatre preciosa on a tota la gent que ha sigut present li ha agradat moltissim, han passat una molt bona estona i més d’un/a s’ha acabat emocionant.

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.