28/11/2020

Manresa acull aquest dissabte un concert solidari amb el grup vocal de terrassa ” Sigfònics ”

El Teatre Conservatori de Manresa acollirà, el proper dissabte 18 de maig a les 8 del vespre, un concert solidari a càrrec del grup vocal de Terrassa, Singfònics. Aquest és un acte organitzat per l’Obra Social de Sant Joan de Déu de Manresa amb la col·laboració del Voluntariat de Sant Joan de Déu, la Fundació Althaia i l’Ajuntament de Manresa. Tots els beneficis que s’aconsegueixin es destinaran als pacients d’Althaia que ho requereixin.

Foto web sigfònics

Davant l’actual conjuntura econòmica, la repercussió a nivell social és cada vegada més gran i la necessitat d’ajuda i suport d’alguns pacients també ho és. Les treballadores socials d’Althaia són les encarregades de vehicular les ajudes que s’atorguen des de l’Obra Social de Sant Joan de Déu, que en el darrer any s’han triplicat i que possiblement puguin continuar augmentant. Durant l’any 2012 160 persones s’han beneficiat d’aquestes ajudes que poden ser per a transport, per a aparells com ulleres o audiòfons i també per al pis d’acollida.

L’Obra Social de Sant Joan de Déu a Manresa es finança a través dels donatius i la venda de loteria de Nadal. Ara hi afegirà els beneficis obtinguts d’aquest concert solidari que es podrà fer gràcies a la implicació desinteressada del grup Singfònics que es va oferir per tirar endavant aquesta iniciativa solidària. I és que és a través de l’Obra Social que des de fa anys els germans de Sant Joan de Déu ajuden a les persones que més ho necessiten

Entrades per 10 euros

Les localitats per al concert es poden adquirir, per 10 euros, a les taquilles del Teatre Kursaal, per telèfon 93 872 36 36 o mitjançant la pàgina web del Kursaal. A més, amb l’objectiu d’aconseguir recaptar més fons, es disposa d’una FILA 0. Per això, tothom qui no pugui assistir al concert però vulgui col·laborar amb la iniciativa, pot fer aportacions al número de compte del Banc de Sabadell: 0081 0049 53 0003901003.

El grup Singfònics

En el concert el grup vocal Singfònics presentarà, al Teatre Conservatori, l’espectacle Blame it on the music, un recorregut per la música dels últims cinquanta anys dirigit a tota mena de públic. Interpretaran versions molt personals dels millors èxits del pop internacional, des de grups tan coneguts com Abba o The Beatles, fins a artistes emblemàtics com Bob Marley o Leonard Cohen. Tot plegat, pinzellades de música i història que busquen commoure, emocionar i divertir alhora.

Foto: Catpress

Imatge de la presentació del concert, aquest dilluns

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: